....i'm back...

mmmm...
lama betul x buka blog ni... nipun sebenarnya x terfikir nak buka pun, tapi tadi ada my student yg tegur psl ketidak 'update' nyer blog ila ni, so terlintasla tuk tulis smula dlm blog ni.. anyway, thanx fatihah n aqiff 4 remind me..

sebenarnya, bukan x nak tulis..

tapi lately mmg agak busy pun.. yerla, student dah naik.. pastu kena p induksi lak.. nnt ila upload gambar induksi k.. dengan bisnes raya sampingan ila ni lagi.. lagila menambahkan ke'bz'an diri ku ini...

ila x cite lagikan sem baru ni..

baru pun x baru sgt sebenarnya.. dah start dari julai lagi dah.. sem ni ila di amanahkan tuk ajar class det1c n det6b..

det1c - 39 org n sumenya lelaki.. x de bunga langsung.. ila kena jadi induk tuk e1003 class ni la.. mmmm... diorg ni agak nakal.. maklumla sume lelaki kan.. tapi ila ok je.. yg pntg, tanggungjawab tetap diteruskan.. yg pntg, diorg ni sgt suke tanya umur ila.. huhuhuhu

det6b - kali ni kena ajar dak sem akhir.. mmm.. x leh nak komen byk2 coz fatihah n aqiff dak class ni.. hihihihihi.. yg boleh ila conclude kan psl class ni 'nakal + mcm2 perangai tapi mampu wat ila happy'...

alamak... terkantoi lak.. tgh best2 tulis ni si aqiff ni lalu lak... balik ni conform dia bc apa yg ila tulis.. nasib baikla x kutuk class dia kan.. hahahahhaha...

k la.. ada kerja melambak lagi x siap ni.. nnt ada citer best ila tulis lagi k..
daaaaaaaaaa....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

princess lucky said...

cik,bkn aqiff la..afiq..
rajin2 la melawat blog sy ye..

fq said...

alaaaahhhhhh....
cmne ni?
eja nm pn da salh ni...
afiq loooo~~
heheheheh...
nnt ad lebh maman 2 ley la bg...

princess lucky said...

aik..back kejap je?
da ilang blk da?

Post a Comment